Nieuws

Voor stages en banen naar sporthal De Boog in Krimpen a/d IJssel

05-09-2023

Sporthal De Boog in Krimpen aan den IJssel biedt op woensdag 11 en donderdag 12 oktober plaats aan de De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs. Maar liefst tachtig bedrijven uit Capelle en Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard presenteren zich op deze beurs aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, studenten en (andere) werkzoekenden.

Zoals er in het vorige nieuwsbericht te lezen was, organiseren wij weer een beurs voor leerlingen en werkzoekende. Het Kontakt heeft hier een leuk krantenartikel over geschreven.

Lees hier het artikel in Het Kontakt

De De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs is op beide dagen gratis toegankelijk van 12.00 tot 21.00 uur. Overdag is vooral gereserveerd voor leerlingen en studenten, daarna zijn overige werkzoekenden welkom. De avonden worden afgesloten met een Business-to-Business samenzijn.

Wij kijken er naar uit jullie te zien op woensdag 11 en donderdag 12 oktober 2023.