Nieuws

Banenbeurs 2023

07-07-2023

In 2022 zijn Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard en Stichting OOCK een samenwerking aangegaan. Wij hebben in een korte tijd de netwerken samengebracht en een eerste editie van de onderwijs en bedrijven contactdagen georganiseerd.

De tweede editie beloofd veel goeds! Er doen nog meer bedrijven mee waardoor de diversiteit in het aanbod nog groter is geworden. Onze locatie is ook gewijzigd en heeft nu een professionele uitstraling.

En als laatste wijziging: Het evenement heeft een naam gekregen! Wij heten jullie allen van harte welkom op: De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs.

Op 11 en 12 oktober van 12:00 tot 21:00 is sporthal de Boog in Krimpen aan den IJssel dé locatie om te netwerken, een baan of stage te zoeken, of te oriënteren op een vervolgstudie. Dit leuke evenement is bedoeld om talent en bedrijven uit de regio met elkaar in contact te brengen.

Met de informatie uit de brochure die hier te vinden is: https://lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl/banenbeurs2023/3d-flip-book/ kun jij je goed voorbereiden op dit evenement.

Wij wensen je heel veel plezier, succes en hopen dat je leuke inspiratie op doet.