Nieuws

Ondernemerspresentaties in voorbereiding

10 MAART 2021

Na het succes op het IJsselcollege in februari wordt er op dit moment hard gewerkt om voor meerdere aangesloten scholen ondernemerspresentaties te organiseren.

We willen de leerlingen van de scholen helpen bij het maken van hun volgende keuze. Dat doen we door ondernemers een prestatie te laten verzorgen waarin zij vertellen over hun vak, waarom zij er ooit voor gekozen hebben, wat er zo leuk en interessant aan is en vooral wat het vak in de toekomst zo interessant maakt om ervoor te kiezen.

De ondernemers komen uit veel verschillende branches: Bouw, Horeca, Zorg, Administratie, Beauty, Kinderopvang, Elektrotechniek, Verzorging, Drukkerij, Grafisch, etc. En we kunnen nog ondernemers gebruiken!

Wij vragen u twee keer 40 minuten van uw tijd vrij te maken om mee te werken aan  dit belangrijke doel! Op dit moment gaan wij er vanuit dat wij de presentaties online verzorgen. Maar ….. wij hopen natuurlijk dat uiteindelijk deze presentaties toch in de school (op veilige afstand) gegeven kunnen worden.

De planning is medio april (voor de mei vakantie).

Wilt u meer weten of u opgeven? Neem dan even contact op per mail info@stichtingoock.nl of per telefoon met Peter Regoord 06-54361724.

Samen helpen wij de leerlingen de volgende keuze te maken!