Nieuws

Stichting OOCK in coronatijd

29 JUN 2020

De coronapandemie is lastig voor iedereen, dus ook voor Stichting OOCK. Veel geplande evenementen voor de leerlingen kunnen fysiek niet doorgaan. Een teleurstelling voor iedereen, maar een gegeven waar we het mee moeten doen.

Gelukkig zijn wij een jonge stichting die kijkt naar wat er wel mogelijk is. Zo zijn er in februari online presentaties van ondernemers voor leerlingen van het IJsselcollege die binnenkort hun keuze moeten maken op het VMBO.

Tien ondernemers gaan online hun vak presenteren zowel met een leuk interactief verhaal als ook met beelden vanuit de praktijk. Leuke online samenkomsten om de leerlingen te helpen bij hun komende opleidingskeuze.

Wij zijn blij als stichting een bijdrage te kunnen leveren aan dit online evenement.