Nieuws

Kick-Off van Stichting OOCK donderdag 10 september 2020

19 AUG 2020

Doelstelling van deze bijeenkomst is presenteren van de stichting, de doelstellingen en het stichtingsbestuur. Maar vooral met u in gesprek over wat u van de stichting verwacht als toegevoegde waarde binnen Capelle en Krimpen en dan met name wat de stichting voor de leerlingen kan en moet gaan betekenen. Want het uitgangspunt van OOCK is: “HET GAAT ALTIJD EN ALLEEN OM DE LEERLING” 

Concept programma:

 • 00 uur Opening van de middag
 • 05 uur Interview met de voorzitter
 • 10 uur Voorstellen bestuursleden
 • 20 uur Uitleg van de doelstelling met de korte groepssessies
 • 25 uur Start eerste groepsessie
 • 40 uur Start tweede groepssessie
 • 00 uur Start derde groepssessie
 • 20 uur Walkingdinner
 • 00 uur Korte bespreking hoofdlijnen uit de groepssessies
 • 15 uur Netwerkborrel ter afsluiting
 • 00 uur Einde bijeenkomst

Tijdens deze Kick-Off kunnen wij gezien de maatregelen maximaal 100 personen welkom heten en dat natuurlijk binnen de coronaregels. Wij streven naar aanwezigheid vanuit de scholen, bedrijfsleven en beide gemeenten. De uitnodiging voor de Kick-Off ontvangt u binnenkort! Deze bijeenkomst wordt gehouden in de aula van het IJsselcollege.